• Address: Alvøveien 46, 5179 Godvik
  • Phone: 981 04 007
  • Hours: 7 Days a week from 10-00 am to 6-00 pm

Bagasjelapper er en rimelig profilartikel, budsjettvennlig og nyttige som mottaker har brukt for. Her får man mange enheter til en god pris. Det er lurt å tenke smart når man skal gå til innkjøp av profilartikler, her får man god eksponering av budskap eller logo, samt et produkt som er synlig på steder hvor det er mye mennesker. Ettersom dette brukes i forbindelse med reise og det er store folkemengder på blant annet flyplasser. Bruk det også som gave til kunder slik at de viser frem logoen din når de er ute å reiser.

Det er et stort utvalg i bagasjelapp verden, vi har mange alternativer, samt at disse også kommer i mange forskjellige farger. Ofte er det en god trykk flate, som gjør dette produktet svært godt egnet til å presentere sitt budskap. Er man på jakt etter noe helt spesielt, da er det også muligheter for å lage bagasjelapp i egen design. Velg mellom lær, vinyl, plast og silikon alternativer. Trykk eller graver bagasjelappen med ditt firmanavn og synliggjør virksomheten din.

Bagasjelapp er meget godt egnet som et salgsfremmende produkt for bedrifter, samt at det har en nytteverdi for mottaker, i tillegg til at det er et produkt som blir brukt om og om igjen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *