• Address: Alvøveien 46, 5179 Godvik
  • Phone: 981 04 007
  • Hours: 7 Days a week from 10-00 am to 6-00 pm


Det er sommer og da kan det ofte være greit med litt «letter» klær. Gir litt bedre komfort og bevegelighet når, sånn omsider, gradestokken begynner å krabbe litt oppover. For de som jobber ute og er i fysisk arbeid, kan det da være lurt å skifte litt i arbeidsklær garderoben. 

For bedriften sin del, så finnes det langt flere fordeler med bekledning og arbeidstøy. Bedriftsklær har innvirkning på arbeidsstyrken, blant annet når det kommer til å løfte moral, stolthet og besluttsomhet blant de ansatte. Lagånd er også et naturlig resultat av felles bekledning, som da vil fungere som en slags firma uniform. Noe som er positivt, slik at de ansatte får et forhold til merkevarebevissthet og å utvikle en bedriftsidentitet.

Shorts i varsel, sertifisert i klasse 1 i størrelse C42-46. Sertifisert i klasse 2 fra C48. Lettstelt polyester/bomull som holder på fargen og formen. Hengelommer med ekstra rom og en ekstra lomme med glidelås. Baklommer med klaff og borrelås. Benlomme med ekstra rom og klaff med borrelås. Tommestokklomme med knivholder. Forsterkning i hengelommer. 


Bedriftsklær og arbeidstøy er også en enkel måte å inkludere nye personer som begynner i bedriften. Foruten at arbeidsklær er nødvendig og i mange tilfeller må oppfylle ulike sertifiseringsbehov. Gir det en ypperlig mulighet for god profilering og eksponering av bedriften og bedriften sin logo. I mange tilfeller så er dette også plassering man gjerne må betale for, hvis man ønsker å bli profilert. Som for eksempel på fotballdrakter eller andre idrettssammenheng. 

Behagelig T-skjorte i «spun-dyed» polyester som raskt transporterer bort fukten fra huden. T-skjorten tørker raskt, slik at du holder deg tørr og komfortabel hele dagen. Spun Dye er en mer miljøvennlig innfargingsteknikk med redusert forbruk av vann, energi og kjemikalier. Spun Dye gir også en svært høy fargeekthet, slik at plagget farge ikke forandres med tiden. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *