Det finnes mange produkter som egner seg svært godt på kontoret, som bedrifter har brukt for og som de ansatte bruker daglig. I tillegg er dette en meget god måte å profilere seg internt, skape identitet og profilere bedriftens logo eller slagord. 

Foruten å profilere seg, bygge identitet og merkevare, så er disse kontor produktene også svært godt egnet som gaver/oppmerksomhet til alle som kommer på besøk. En merkevare er like mye forholdet mellom bedriften og de ansatte som forholdet mellom bedriften og kundene. Å behandle de ansatte som en målgruppe på lik linje som kunder kan derfor være et viktig suksesskriterium for at den interne merkebyggingen skal lykkes.

Intern merkebygging handler om å skape relasjoner mellom ledere og de ansatte for å skape motiverte merkeambassadører, som danner grunnlaget for positive relasjoner mellom ansatt og kunde, som igjen vil påvirke merkets stilling i markedet.

1. Kulepenner
Alltid behov for kulepenner. Mange varianter, alternativer og fargekombinasjoner. Passer perfekt som en strøartikkel.

2. Notatbok
En god ting alltid å ha liggende. Gir et profesjonelt inntrykk. Mange ulike størrelser, samt godt fargeutvalg. Passer også greit som en gave til besøkende.

3. Kaffekrus 
Brukes av de ansatte daglig. Perfekt til møter og også som pyntegjenstand.

4. Drikkeflasker
Store flater for profilering. Oppfordrer de ansatte til å drikke mer vann, som igjen påvirker ytelse og opplagthet. En Camelbak anses også som en fin gave. I tillegg så er det mange folk som trener, da er vann viktig og det passer ypperlig med en drikkeflaske.

5. Sjokolade
Sjokolader med fullfarge trykk på papir. Flott profilbærer, og et godt alternativ til messer, ha på møterom eller i resepsjonen og f.eks utsendelser.

6. Musematter
En flott musematte med foto eller trykk plaserer ditt budskap rett for øynene på brukeren. Musematter med logotrykk er en effektiv måte å markedsføre virksomheten. En stor trykkflate hvor man kan trykke f.eks logo og kalender som er både praktisk og funksjonelt.

7. USB
Et produkt det rett og slett bare er greit å ha. Stort utvalg i varianter og kanskje det artigste og muligens beste, lag en USB etter egen design.

8. Refleksprodukter
Et produkt det alltid er greit å ha liggende, ettersom det er en bra ting å gi til personer som kommer på besøk.

9. Mus
Passer bra som en litt finere reklameartikler, gjerne som premie i en konkurranse eller som en firmagave. Uansett, noe alle har brukt for og mottaker vi se logoen din eller bedriften sitt budskap, flere ganger i løpet av dagen.

10. Ladekabel
Nesten et må ha tilbehør i dagens aktive hverdag. Alltid behov for å lade ett eller annet. Mange artige varianter, samt mulighet for å lage i egen design.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *